Wereldwijde
fotoreizen

Wij bieden diverse spannende en avontuurlijke wereldwijde fotografiereizen. Ik begeleid al deze reizen persoonlijk. Op dit moment staan onderstaande fotoreizen & safari's op het programma. Daarnaast zijn wij op de achtergrond druk bezig nog meer reizen te organiseren.


2024

Herfst in Noorwegen

Natuurfoto reis naar de herfst in Noorwegen

Met de schitterende landschappen in herfstkleuren, de elanden en de muskusossen is Noorwegen een droom voor iedere natuurfotograaf.


Klik hier voor meer informatie over deze natuurfotoreis.2025

Grand Tetons en Yellowstone in de winter

Natuurfoto expeditie door Grand Tetons and Yellowstone

Met de schitterende landschappen en de enorme rijkdom aan dieren spreekt Yellowstone tot ieders verbeelding en zeker tot die van de natuurfotograaf. Tijdens deze reis maximeren we onze kansen op bizons, wapiti herten, coyotes, dikhoornschapen, wolven en veel en veel meer. En dat allemaal in winterse omstandigheden.


Klik hier voor meer informatie over deze natuurfoto expeditie.Yellowstone in de winter

Natuurfoto reis door winters Yellowstone

Met de schitterende landschappen en de enorme rijkdom aan dieren spreken de Grand Tetons en Yellowstone tot ieders verbeelding en zeker tot die van de natuurfotograaf. Tijdens deze reis maximeren we onze kansen op bizons, wapiti herten, coyotes, dikhoornschapen, wolven en veel en veel meer. En dat allemaal in winterse omstandigheden.


Klik hier voor meer informatie over deze natuurfotoreis.